Beleggingsadvies

1. Onafhankelijkheid

Parfiné heeft geen exclusiviteitscontract met een financiële instelling. Door die onafhankelijkheid kunnen wij kiezen met welke nationale en internationale partners er samengewerkt wordt. Deze basisvoorwaarde van financiële objectiviteit geeft aan onze klanten een absolute meerwaarde.

2. Actief beheer

Fondsen aankopen en deze gedurende vele jaren bijhouden zonder er verder naar te kijken, ligt als handelswijze al ver in het verleden of zou dat toch moeten zijn. Meer dan ooit is het van cruciaal belang om in te spelen op diverse marktopportuniteiten wereldwijd en dit door middel van dagelijkse opvolging van de verschillende markten, beheerders en dit in samenwerking met onafhankelijke researchteams zoals Bloomberg, Morningstar e.a.

3. Open architectuur

Veel mensen hebben enkel fondsen van hun huisbankier in portefeuille. De meeste banken staan niet te springen om fondsen van concurrenten te promoten ook al presteren deze significant beter. Op die wijze gaat echter veel extra rendement verloren. De verschillen in prestaties tussen de verschillende fondsen kunnen erg hoog oplopen. ‘Open architectuur’ verwijst naar het openstaan voor fondsen van derden. Bij Parfiné kunnen wij een keuze aanbieden uit het wereldwijde gamma van fondsen geselecteerd op basis van uw behoefte. Het loont dan ook erg de moeite om te werken volgens het ‘openarchitectuurprincipe’ namelijk iedere markt zijn specialist en iedere specialist zijn markt.

4. Flexibiliteit in maatwerk

Centraal hierbij staat het adequaat kunnen omgaan met tussentijdse ontwikkelingen in uw financiële levenscyclus zoals bv: geboortes, kinderen die het ouderlijke nest verlaten, opstarten van een zaak, een erfenis, pensioen… Al deze zaken kunnen invloed hebben op de structuren van uw financiële positie. Daarom dient een financieel plan, een financiële oplossing tussentijds bijgesteld te kunnen worden. Door een regelmatig persoonlijk contact met U zorgen wij er mee voor dat veranderingen in uw persoonlijke situatie eveneens weerspiegeld worden in uw financiële portfolio.

Wenst u meer informatie over onze beleggingsmogelijkheden?

Mail uw gegevens naar marc.smith@parfine.be of bel ons voor een afspraak op het nummer 0486 63 74 06.

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 18.00u tot 22.00u (Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen)

Onze adviseurs kunnen steeds naar u thuis komen, de afspraak kan ook steeds op onze kantoren te Merksem. De adviseurs maken afspraken op avonden van 18 tot 21 uur

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord