Begeleiding zelfstandigen

  • Oprichting onderneming

Parfiné verzorgd de oprichting van jouw onderneming van A tot Z. Het opstellen van statuten, het contact met de notaris wanneer nodig, de eigenlijke oprichting en alles wat daar bij hoort.

Parfiné werkt hiervoor samen met Xerius

  • Voeren van uw (financiële) administratie

We houden uw boekhouding samen met u en eventueel uw extern boekhouder up to date. Verzorgen de voorbereiding van de aangiftes zoals vennootschaps- en BTW aangifte en zorgen ervoor dat er geen hiaten in uw boekhouding geraken. U kan bij Parfiné tevens terecht voor uw algemene administratie, secretariaat, management en veel meer.

  • Webhosting en Design

Sinds 1 januari 2023 kan je bij Parfiné ook terecht voor jouw online aanwezigheid. Maken van websites, onderhoud van social media, schrijven van blogberichten en webhosting zijn enkele van de diensten die we aanbieden via Wobble-hosting.

 

Ben je opzoek naar een Full partner voor jouw bedrijf? Wens je op te richten of kunnen we je helpen met je administratie of hosting/webdesing? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier, mail naar secretariaat@parfine.be of bel 0478 03 73 94

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord